onsdag 14 augusti 2013

Ingen yoga mer - snyyft

I går förmiddag var jag och provade ett gruppträningspass på samma anläggning som jag simmar på lunchen. Jag funderar om jag ska försöka köra lite pass där också på dagtid, inte bara simma. Det var ett väldigt bra Zumbapass med bra koreografi. Hela anläggningen är fin utom omklädningsrummen som känns lite sisådär men det gör ju egentligen inte så mycket.

Nu idag så kom mitt vanliga gyms höstschema upp. Då visar det sig att min yoga är borttagen. Yogaguru J har slutat i och med att hon startat eget inne i stan. Så kan det gå. Plötsligt finns det ingen anledning att vara medlem just där längre och mitt kort går lämpligt nog ut om bara ett par veckor.

Men var ska jag yoga nu då och hur ska jag hitta en tillräckligt bra yogaklass igen? Jag kikar runt på de övriga gymen och det finns bara ett som egentligen känns aktuellt. Dock blir deras priser tillsammans med min eventuella lunchträning ganska mycket pengar. Det är så synd att ingen av anläggningarna finns på båda orterna!

Återstår att kika om det finns andra alternativ på orten just för yogan.

Inga kommentarer: