onsdag 1 juni 2011

Huset fullt igen

Igår kom de hem - min gosiga familj! Jag hämtade på Arlanda vid lunchtid och så fort Tove fick syn på mig kom hon springande med öppna armar. Sen kom även Måns så springande han nu kunde. Han har blivit stor vår lille prins! Tove ville kramas snabbt och sen prata om hamburgare eftersom vi skulle äta det tillsammans innan jag återvände till jobbet. Måns ville gärna stanna i famnen och mysa.

På hemväg hämtade vi upp snabbmaten och Tove fick en Happy Meal-låda för första gången. Den var "jättefin!" tyckte hon. Det var väldigt mysigt att få hem allihop igen och bums fylldes huset av - allt möjligt! Efter lunch traskade jag tillbaks till jobbet och fick sen vänta några timmar innan jag fick umgås med dem igen.

På eftermiddagen hittade jag barn och sambo i grannarnas trädgård och avlöste honom där medan han fixade middag. Och genast var allt som vanligt igen! :-)

Inga kommentarer: