tisdag 14 juni 2011

Nedräkning

Det är de sista dagarna nu innan semestern. Ofattbart men sant. Det innebär förtidsplanering på jobbet. Jag är borta två veckor innan företaget i övrigt stänger för semester och en vecka efter att de andra börjat. Mina projekt måste flyta på även när jag inte är här och utan att det ska bli så mycket extrajobb för mina kollegor. Jag måste se till att allt material är i ordning och ringa alla nödvändiga samtal de sista skälvande dagarna. Ska också lämna över en lättbegriplig planering till någon här så de vet vad som är tänkt. Alltid är det ju något som strular.

Sju veckors semester är alltså i antåg och det ska bli väldigt skönt. Jag misstänker bara att tiden kommer gå extremt fort och plötsligt är jag tillbaka i min arbetsstol, hämtar kaffe i automaten och kunderna ringer igen.

Sist jag gick på semester, för två år sedan, bävade jag för att komma tillbaka. Det kändes så meningslöst. Så känns det inte nu tack och lov. Nu känns det både roligt och meningsfullt och jag vet att jag kommer sakna allihop lite över sommaren. :-)

Tre dagar kvar.

Inga kommentarer: