söndag 19 juni 2011

Hurra! :-)

Det kanske är i morgon, den första icke-arbetsdagen, som semestern börjar på riktigt. Men vi firade ändå in semestern igår med E&M som bjöd oss på fika på vår altan och sen bjöd vi igen några timmar senare med middag på samma altan. Smidigt sånt. Man behöver liksom inte förflytta sig - alls - mellan målen.

Tove lärde sig att man inte ska hjälpa getingar ur vattnet igår. Hon lyfte upp en stackare som låg och simmade i skottkärran och stackaren tackade med att sticka henne i fingret. Tove blev minst sagt besviken över responsen och fick ett Blixten-plåster på såret. Det onda verkade dock gå över på bara ett par timmar så hon slet bort plåstret, "bättre nu!"

Tove lärde sig också att om man lutar sig fram för mycket på toa måste man ta emot sig med händerna för att inte slå huvudet i golvet. Det gjorde hon tack och lov och undkom händelsen aningen skärrad och sa att det var "jättetokigt!"

Hela gårdagen kan sammanfattas som en fantastiskt glad och rolig dag fast vi mest bara satt som fyra slöa. Inte barnen förstås. De sa "BUUU!" Om och om igen. Och igen. Och. Igen.

Nu har jag bakat kaka till dagens besök. Jag bakade inte till igår för E äter bara kakor med klet så hon tog med just en sån. Man får välja fika efter väninna. Så är det. :-)

Inga kommentarer: