torsdag 9 juni 2011

När verkligheten slår en i huvudet

I morse vaknade jag vid halv fem och stängde ändå Måns dörr. Han sov vidare till kvart över sex i mörkret. Tack för det.

Onsdagen bjöd på lite svalka. Eller det var kanske att ta i men det var i alla fall inte lika galet varmt. Dessutom kom det ner några stänk av något så ovanligt som vatten från himmelen. Märkligt. Åtta arbetsdagar kvar.

På eftermiddagen promenerade jag de hundra meterna till Toves dagis för att vara med på sommarpicknick. Grannarna och vi slog oss ner tillsammans och fikade och försökte hålla koll på barnen. Måns upptäckte att det var fler som hade fika...

Efter fikat var det dags för alla barnen att sjunga för oss föräldrar och syskon. De sjöng en massa sånger, en del har vi hört hemma i en eller annan version, och de var så söta. Det var ett sånt där "H-te jag är förälder!!!"-moment. Vår lilla dotter(!) stod ju uppenbarligen där på en bänk och sjöng och gjorde rörelser till. När hände det här??!?! Hjärtat slog några extra slag.

Det är lika varmt inne ikväll. Måns sover i bara ett par småbyxor så han inte ska ta av sig blöjan. Snart ska jag också sova. Kanske dags att byta ut vintertäcket?

Inga kommentarer: