fredag 3 juni 2011

Sommar, sommar

Jag kan berätta att det är skönt att vara ledig. Sköööönt!! Ledig i fem dagar utan nåt inbokat. Eller ja, nu har vi bokat in lite, men bara trevligt avslappnade saker.

Igår sov jag till kvart i tio. Sen skulle barnen sova vid halv tolv och då passade jag på att sova en stund... Jag försökte vakna hela dagen men det gick sådär.

I morse gick jag upp med barnen istället och idag har jag varit betydligt mer alert. Det kan ju också bero på att jag sov igen lite igår. Jag började morgonen med att sortera papper och fram på dagen när barnen sov satte jag faktiskt frön i mitt försummade trädgårdsland. Vadå? Det är ju bara en månad för sent! ;-)

Idag har det varit högsommar här. Så stekande varmt att man knappt kunnat vara ute. Måns fick ha bara kortärmad body och Toves trasiga byxor klipptes av till shorts. Jag hade självklart min bästa grävmundering, bikini och kort kjol, hela dagen.

Tove har lekt med granntjejen nästan hela dagen och sista timmen tillbringade de i en uppblåsbar pool. Det såg otroligt skönt ut men vi andra fick nöja oss med att duscha av oss sol och svett. Måns sover i kortbent pyjamas för första gången i år och han var så söt.

Nu sover barnen gott efter allt uteliv och vi har slagit oss ner framför kvällens match. Snart ska vi unna oss något gott! :-)

Inga kommentarer: