tisdag 7 juni 2011

Långhelgsfinal

På söndagen bjöd jag in oss på ett litet släktkalas med mina fastrar med respektive och pappa/morfar. Vi ses inte så ofta så det var kul att träffas igen och visa upp barnen. På gården där kalaset gick av stapeln fanns det gott om leksaker utomhus så barnen hade väldigt roligt både med vagnar och hällandes sand över finkläderna i sandlådan.

Vi blev bjudna på både mat och tårta och klockan sprang fort iväg. Plötsligt var det middagstid och vi fick stuva in barn och oss själva och skynda hem. Barnen sov alltför gott i bilen och kvällen blev betydligt senare än vanligt innan de väl kunde sova för natten.

På måndagen var det nationaldag och med den som ursäkt passade vi på att fira av långhelgen med en trerätters på altanen tillsammans med E&M. De kom lagom till eftermiddagskaffet och det blev några lata timmar utomhus innan det var dags för maten. Barnen var mestadels hos grannarna i sandlåda och plaskpool så vi kunde ha det lugnt och skönt i skuggan.

Det blev en riktigt skön eftermiddag och kväll och efter prat om Öland och andra sommaraktiviter var semesterkänslan så stark att intellektet knappt begrep begreppet "arbetsdag". Likväl skulle en sådan infinna sig dagen efter och vi bröt upp långt innan midnatt. Men nu är det inte många dagar kvar tills vi har semester även på riktigt. Ofattbart men härligt!

Inga kommentarer: