onsdag 27 augusti 2014

"Lugn" helg hemma

Helgen började på något sätt i torsdags kväll då kören drog igång för terminen. Inför detta kände jag mest förvåning men det var kul när jag väl var på plats. När vi repat klart var jag himla trött, ovan med sån koncentration!

Jag och Måns var sedan lediga redan på fredagen och tog det mest lugnt hemma på dagen. När skolan var slut hämtade vi Tove och så åkte vi och fikade hos E&O som också var lediga och hemma. Mysigt! På kvällen hade jag en soffkväll. Tur det då jag hade grymmarns träningsvärk efter höstens första bodypump i torsdags. Daniel var och dansade på Skansen.

Tove hade två kalas inbokade under helgen och Måns fick leka med två kompisar. Det blev ju bra! Vi försökte komma ikapp hemma med tvätt och städning. På söndagen kom E&M&O på fika och middag då de utrymt lägenheten för visning. Det blev lite rörigt då E däckades av feber och hyresgästerna ringde om pannan och det ena med det tredje. Men trevligt ändå mitt i allt! :-)


Inga kommentarer: