måndag 18 augusti 2014

Höstmål

Nu drar det igång igen. Har ni tänkt på det, att två gånger om året känns det som en nystart. När vårterminen startar och när höstterminen startar. Det spelar ingen riktig roll om man går i skolan eller inte. Men för oss är det ju skolstart mer på riktigt för första gången sedan vi blev föräldrar.

Som alltid inför dessa nystarter funderar jag på saker jag borde förändra eller bli bättre på. Nu när den tunga arbetsdelen i projektet är avslutat så borde vi få loss tid till andra vettig saker. Några höstförhoppningar alltså (löften vågar jag mig inte på):
  • Köpa mer ekologisk mat. Helst med KRAV-stämpel på vilken är den enda märkning jag litar på. Helst svenskt kött och t ex KRAV-märkta ägg.

  • Laga mer vegetarisk mat. Vilket också passar bra med punkten ovan. Jag som är uppvuxen på mycket vegetarisk mat borde verkligen vara bättre på detta. Två vegetariska middagar i veckan är målet just nu.

  • Köpstopp på egna kläder och skor. Det svämmar över! Ska också försöka sälja av en del på Tradera.

  • Träningen ska igång igen. Vi ska ha en ny utmaning på jobbet så vi får lite press på oss.

Ja, det var det hela. Heja heja!

Inga kommentarer: