torsdag 4 april 2013

Kortvecka

En väldigt kort och som det känns ineffektiv arbetsvecka är snart slut. Positivt är att jag och A i alla fall har hunnit med en trevlig lunch vilket plötsligt var flera veckor sedan. Igår hade jag en liten tidig eftermiddag då jag var med Måns på hans första tandläkarbesök. Spännande! Det gick jättebra och han gick stolt därifrån med ett glittrigt klistermärke och en ny röd tandborste.

Eftersom Tove var kvar på dagis och det fanns tid innan det var dags att hämta enligt schemat passade jag på att gå och fika med Måns. Bulle, festis och kaffe på tu man hand. Jättemysigt! Det är så roligt nu att umgås med barnen på tu man hand ibland. De får fullt fokus och visar lite andra sidor när de inte har varann att skoja och kivas med. Efter fikat gjorde vi några små ärenden innan vi åkte och hämtade storasyster.


Tisdag och onsdagskvällen ägnades åt CL-fotboll och ikväll är det dags för lite mer nyttig kör. Dock ingen träning så långt ögat nått denna vecka. Jag har helt klart tappat fokus under min förkylningsperiod. Måste bli ändring nu!

Inga kommentarer: