torsdag 25 april 2013

Tisdagskväll på Gondolen

Elin och jag bestämde för jättelänge sen att vi skulle ha en "after work" kväll precis innan hon skulle börja jobba. Då kan man kalla det en "before work" eller varför inte använda svenskan och kalla det för vad det var, nämligen en middag på stan bara hon och jag. Ett strålande initiativ av oss måste jag säga!

Jag hade bokat bord på Gondolen som var ett nytt ställe för oss båda två. Men lite utsikt är ju aldrig fel. :-) Vi sågs redan på pendeltåget och eftersom vädret var med oss under kvällen promenerade vi från Centralen ner till Slussen. Och där i skyn såg vi restaurangen vänta på oss. Vi visste dock inte riktigt hur man liksom tog sig upp dit, men det lyckades vi lista ut efter en liten stund utan att verka som förvirrade lantisar i alltför hög grad. Tror vi.

 
Gondolen
Utsikt över vattnet

Vi fick ett perfekt fönsterbord och blev väl servade på alla sätt. Vi njöt av utsikten, spanade in kändisar (i alla fall en), pratade och passade på att fira allt som vi tyckte borde firas för stunden. Det var god mat och efterrätterna var fantastiska så de hade vi inte velat missa. :-)

Goda framtidsutsikter

Utsikt över Elin
 
När solen gått ner och personalen började skruva på sig var det dags att bege sig hemåt. Vi promenerade längs kajen och längs Kungsträdgården tillbaka till Centralen och skildes så småningom åt mitt i kollektivtrafiken och tackade varandra för en mycket trevlig kväll och det här ska vi göra om och allt det där. Och så hade vi ju bokat in en middag hos oss inom kort också så vi ses ju snart igen. Kram! :-)

Inga kommentarer: