onsdag 17 april 2013

Helgen i en garderob

Halloj halloj, nu är jag här igen! Det är värst vad tiden går fort just nu. Det är full fart på jobbet och full fart hemma. Tack och lov är den fulla farten både här och där rolig just nu så jag klagar inte. Endast bloggen blir lidande av denna framfart.

Vad har hänt sen sist då? Jo, det är klädkammaren som helt och hållet präglat vår tillvaro. I fredags eftermiddag kom nämligen snickarbrodern förbi och kastade (jo faktiskt) in golvet och sköt dit sockeln och vips så var det klart. Klart för inflytt. Jag fick sån otrolig energi av detta att jag storstädade huset medan Daniel var på dans så vi inte skulle behöva fundera på det under helgen.

Tove testar nya golvet. Alltid skoj med ett helt tomt rum att springa runt i. :-)

Helgen ägnades således åt att börja flytta tillbaka allt som ska finnas därinne. Den stora lagerhyllan och allt som ska bo i den stora lagerhyllan. Sedan byggde vi en spegelgarderob med inredning och satte upp spegeldörrarna. Oh så fint och bra det blev! Vi hade ett riktigt flow. I och med att vi kom så långt i klädkammaren kunde vi tömma barnens rum på saker som stått där under renoveringen. Skönt!

Vi hann också med att vara ute en stund på söndagen då det äntligen var lite vårväder. Barnen åkte sparkcykel för första gången sedan hösten och hade så roligt! De kom in helt färdiga och rödblommiga. Väldigt skönt att känna att det äntligen vänder!

I går fortsatte vår inflyttning genom att vi fick tag på hyllor som vi ska ha till alla skor. Någon hade den goda smaken att lägga ut en annons på precis det vi ville ha och Daniel åkte och Blocketshoppade och sen skruvade vi lite och så blev det fint igen! Nu är det bara att fylla på med skor. Halleluja!

Inga kommentarer: