fredag 14 september 2012

Torsdagsfestligheter

Utvecklingsarbetet / dramat på jobbet har haft paus och arbetsveckan har varit både utmanande och rolig. I går var det extra festligt då en av kollegorna fyllde fyrtio och blev överraskningsfirad med champagnefrukost på kontoret. Smaskigt och trevligt.

Igår kväll fortsatte festligheterna fast då med kören. Vi sågs för ovanlighetens skull i konsertkläder och lagom till fikat mitt i repet gick vi några hundra meter till en middag med kommungubbar och vänorts-kommungubbar från Ryssland. Där sjöng vi fyra sånger för dem och sen knallade vi tillbaka till replokalen och repade klart för kvällen, nöjda och lite rikare. :-)

Daniel är på kickoff-resa med jobbet så jag hade anlitat broder som barnvakt och när jag kom hem helt adrenalinstinn pratade och fnissade vi fram till tolv. Sen vaknade Måns tre gånger under natten så jag har väl inte varit piggast idag.

Dagen har ändå varit riktigt bra. Arbetsdagen har stundvis bjudit på lite energipåfyllning och det är ju väldigt trevligt. När jag gick från jobbet kände jag att jag har gjort en bra vecka. Skön känsla. Och nu är det helg. Också skönt.

Kanske man borde dansa lite snart? Men när och var? Jag får nog börja granska danskalendern snart och se om något lockar. Men ikväll blir det mer surr med bror. Men först fredagsmiddag! :-)

Inga kommentarer: