måndag 24 september 2012

På tu man hand

Igår eftermiddag hade jag repat så pass mycket kraft att jag tog med Tove till Stinsen för lite blandad shopping. Tove tyckte såklart det skulle bli roligt och extra glad blev jag när hon redan i garaget sa " Vad roligt att göra nåt bara du och jag mamma!" Det gläder extra mycket eftersom Tove vanligtvis är pappas tös.

Vi hittade allt vi skulle utom huvudärendet - klänning till nästa körkonsert. Men Tove gick ut och in i alla mina affärer utan att gnälla då det fanns ett löfte om att få välja ett nytt eget nagellack! Men först var det fika och vi satt i soffotöljer som Tove snabbt upptäckte att man också kunde ligga i.

Efter att vi fikat varsin muffin var det äntligen dags att välja bland alla de små nagellacksflaskorna. Oj vad svårt! Till slut hade hon i alla fall valt ett glittrigt turkost. Sen åkte vi hem ganska nöjda och trötta båda två. Kvällen ägnade jag åt att scanna nätet efter en klänning istället och jag beställde en till slut. Hoppas den passar.

Inga kommentarer: