lördag 22 september 2012

I väntan på energi

Igår kväll såg vi filmen The intouchables ("En oväntad vänskap" på svenska). En väldigt bra film, egentligen ett drama men på sina ställen så sjukt rolig. Jag skrattade så högt att Daniel fick påminna om att barnen faktiskt sov. Klippet från operan skulle jag kunna se om och om igen så fort jag behöver bli på bra humör. :-D

Har haft svårt att sova senaste två nätterna, vilket jag sällan har. För mycket som snurrar i skallen och så förkylningen på det. Känner mig tyvärr hyfsat seg idag även om förkylningen inte direkt blivit sämre. Hade varit trevligt att spritta av energi. Vädret gör det inte direkt bättre. Men det är ju skönt att man inte har dåligt samvete för att man borde vara ute och gräva.

På tal om att gräva väntar vi på att få klartecken på bygglovet. Det är sanslöst segt och nu känns det som att vi knappast kommer hinna göra någonting i höst vilket vi kanske hade hoppats. En sak som också krånglat till det lite är att glaspartierna som vi har ändrat utseende sedan vi köpte. Vi har en tvärgående vit ram mitt på vilket de inte har nu. Inte så snyggt med olika. Får se hur vi ska lösa det?

Inga kommentarer: