söndag 9 september 2012

Lediga fredagar is da shit!

Vid sidan av kvadratsdramat har veckan flutit på i all sin glans. Jag har träffat en naprapat för andra gången och nu har de kommit fram till att den onda fläcken som jag gick dit för troligen är att ischiasnerven ligger på fel sida av en muskel och därmed ligger oskyddad. Om man då sätter en armbåge där gör det förbaskat ont så då kan man ju undvika det. Detta är alltså en anatomisk skillnad som man tydligen kan ha och inget som kommer bli värre eller så vilket måste ses positivt.

Vidare så ha det inte blivit någon lunchdate vilket känns lite tomt. Får boka in en ny till nästa vecka. Men en ganska förvirrad körövning hade vi i alla fall då vi plötsligt fått ett gig som vi ska ha nästa vecka. Repertoarbeslutet var det förvirrade. Annars var det trevligt. Nästa körövning ska man alltså vara klänningsriggad för uppträd.

Fredagen var en ledig dag för mig vilket var mycket välkommet efter den här veckan. Vi började med lite sovmorgon (för mig) innan vi åt frukost och gjorde oss i ordning för öppna förskolan. Där hade vi några riktigt trevliga timmar innan vi åkte tillbaka hemåt för att äta lunch och stoppa i säng innan E&O skulle dyka upp.

Jag hann precis innan de smög in bakvägen. Tove somnade aldrig men innan hon kom ner hade i alla fall E och jag hunnit uppdatera samt dela på det smaskiga raw-food-fikat jag köpt på ÖF. Sen blev det en mysig eftermiddag med prat, fika och bus med barn i olika storlekar. Så småningom anslöt papporna en efter en och till middagen var alla samlade (så gott det nu går att vara samlad med en 3,5 månaders...)


En riktigt trevlig fredag slutade ganska sent om man ska gå på känslan och inte titta på klockan. Två nöjda familjer vinkade i alla fall hejdå efter att ha hälsat helgen välkommen på bästa sätt. :-)

Inga kommentarer: