fredag 21 september 2012

Lite synd om mej trots allt

Ibland ropar man hej för tidigt. Jag lämnade plötsligt arbetsplatsen med hjärnan fullproppad av vilsna känslor som inte visste vart de skulle ta vägen. Fick ringa bror och dela med mej. Det är alltid bra när det blir förvirrat. Så fort man börjar sätta ord på saker så blir det tydligare vad som är vad.

I går kväll var det kör. Känns som det är alldeles för få rep kvar till konserten. Jag brukar inte känna mig stressad över kören men just nu är det lite för osäkert. Jag tippar att vi får skippa det nya storverket denna gång. Det är alltför svårt för den lilla tiden vi har.

Idag är jag ledig. Det är skönt. Mindre skön är förkylningen som attackerat mig under förmiddagen. När jag vaknade - inte förkyld. Nu fem timmar senare - nys, nys, snor och svid. BU!

Inga kommentarer: