söndag 9 september 2012

Ett kvadratdrama

Jo visst måste det heta så om det är fyra inblandade? Men så är det inget kärleksdrama heller som man kanske kunde tro. Bara jobb, jobb och jobb. Vi är ju fyra i arbetsgruppen. Fyra plus en kan man egentligen säga, men just detta gäller mest fyra utan en.

Det började med ett möte som jag fick baksmälla av som jag skrev om. Sen har det nu fortsatt med individuella möten som jag skrev om sen. För min egen del kändes det egna mötet mycket positivt och helt efter mitt eget manus. Så har det dock inte varit för alla. Själva dramat kommer av att det i en så liten grupp så kan man nog räkna med att alla ändå vet allt om alla och allt ganska snart.

I detta nu är det svårt att sia om dramats upplösning i de sista avsnitten. Det är också svårt att veta när de avsnitten kommer gå. Kommer "slutet" bli dramatiskt eller bara ett "jaha". Den som spelar med får se. ;-)

Det enda jag vet är att det i nästa avsnitt blir ett nytt möte. Det har jag sett på trailern.

2 kommentarer:

Puman sa...

Hoppas pL ett långt och härligt "Happy ever after" för följetongen. Lite drama kan bidra till något konstruktivt och kreativt, men blir det lite för mycket, så mår sällan någon bra av det, inte ens åskådaren. Lycka till!
KRAM

Frida sa...

Du har ju helt rätt förstås och det var ju det som var och är förhoppningen, det lösningsorienterade, konstruktiva och kreativa.

Våran grupp är dock allt annat än homogen vilket har blivit än mer tydligt nu. Därav dramat.

Jag kan faktiskt inte se hur det kommer sluta, men för min egen personliga del är det faktiskt enbart positivt så här långt.