tisdag 4 september 2012

Bra start på veckan

Igår gjorde jag det plötsligt. Köpte ett nytt årskort. Jaha, så kan det gå och nu behöver jag inte bestämma mig igen på ett år. Alltid nåt. Sen gick jag på yogan och det var ett sånt där energi- och muskelpass som börjar kännas riktigt ordentligt nu ett dygn senare.

Ett dygn senare har också ett viktigt möte passerat som jag förberedde efter yogan i går kväll. Mötet kändes viktigt för att det var ett bra tillfälle för mig att visa lite mer av vem jag kan vara och vad jag kan bidra med. Nu efteråt är jag väldigt nöjd med utfallet och kommer med intresse att följa utvecklingen på både det ena och det andra.

3 kommentarer:

Bigfoot surar sa...

Trodde jag funnit en riktig vän i dig men du är ju som alla andra!!!
En riktig "pain in the ass" när det gäller att få mig att känna dåligt samvete för en helt träningsavvand kropp.
"Kul" att "Trädet" börjat röra på sig iallafall...hahahaha!

Frida sa...

Tycker det är en aning fegt att skylla ditt dåliga träningssamvete på mig faktiskt!

Men det är väl som vanligt att man kan välja att bli irriterad eller inspirerad... ;-)

Bigfoot goes outworked sa...

Som sagt en RIKTIG "pain in the behind" !!!!!;-)