lördag 15 september 2012

När sommaren hänger kvar

Idag var en sån dag även fast den började kylslaget. Tove och jag var på lekgympan för första gången denna terminen. Tove sparkade sparkcykel dit och jag cyklade bredvid. Det slog mig hur himla duktig hon är med sparkcykeln! Hej vad det går och fin balans med sparkfoten snett bakom den andra i nedförsbackarna.

Lekgympan hade fått ny ledartjejer och det gjorde mig först besviken då det var så himla bra i våras! Men det blir säkert bra det här också när de kommer in i det. Det verkade i alla fall vara två härliga och engagerade tjejer och Tove tyckte de var snälla och att gympan var rolig och det är ju huvudsaken. Även granntjejen är med denna termin och efter en trevande start hade även hon roligt även om det var lite väl spännande eftersom det var första gympan för henne.

På eftermiddagen stod solen högt på klarblå himmel. Daniel kom hem och vi blev sittande på altanen och njöt av vädret. Han var lite seg efter två och ett halvt dygns kickoff och det blev ett par slöa timmar. Barnen var också ute stundvis och njöt av att det kändes som sommar igen en stund. :-)

Inga kommentarer: