måndag 30 maj 2011

Zlips på Yesterday

Förra veckan var det tufft schema och jag hade ju tänkt dansa även på fredagen. Fram till paus i alla fall. Jag vilade lite efter jobbet och när det väl var dags att åka kände jag mig i riktigt bra slag. När jag kom fram till Y var det bara lite kö så jag kunde glida in ganska smidigt. Det var inte alls lika mycket folk som det brukar vara med Zlips och det betyder oftast bättre kvalitet på dansen eftersom man de facto kan röra sig.

Hur kan man då sammanfatta kvällen? Helt ok är nog rätt ord. Jag lyckades bjuda upp eller bli uppbjuden av de som jag helst ville dansa med innan det plötsligt var paus och jag åkte hemåt. Även om jag hade haft bra danser så kändes det inte tråkigt att åka. Det fanns inget "måste" kvar och jag hade ju helgen att se fram emot istället. Det var helt enkelt skönt att få röra på sig lite även på fredagskvällen.

Mitt sällskap för kvällen hade blivit rejält försenat och vi möttes på infarten till Y när jag lämnade. Så kan det gå.

Inga kommentarer: