fredag 27 maj 2011

Utedans i Hågelby till Highlights

I går kväll var det dags för årets utomhuspremiär för mig på undersköna Hågelbyparken. Alla dansbanor premiärade utan att fråga mig redan förra veckan då jag inte kunde komma men nu var det i alla fall dags.

Jag och lunchdejten började eftermiddagen med en middagsdejt som omväxling. Mycket gott och trevligt och till slut kom vi även iväg söderut. Vi hade pratat så länge att alla köer var som bortblåsta och vi kunde susa raka spåret och anlände när de första danserna spelades.

Jag hade lite flyt och lyckades bjuda upp kvällens närvarande toppkavaljer. Det var längesen vi fick en dans nu och han svepte iväg med mig precis sådär som bara han kan. Fantastiskt trevligt! Utbudet för kvällen var annars sådär. Men det var gott om plats och jag dansade bra danser överlag. Fikat smakade riktigt bra i pausen och sen blev det ganska kyligt så det gällde att hålla igång.

Efter paus dansade jag bara ett par danser till innan jag började längta hem. Såg till att fånga in en sista toppdans som min sista. De passade på att spela fyra riktigt bra låtar just då och "Fields of gold" som avslutning är ingenting jag klagar på! Borttrollad åkte jag hem till min metropol för att ladda inför nästa kväll.

Highlights har aldrig legat på min topplista men med sprillans ny sångare fick de en ny chans. Sångaren lät bra men Highlights som helhet är ruggigt ojämna. Repertoaren är ojämn i sig, en del riktigt bra låtar blandade med gammal seg skåpmat, och i vissa låtar var det tajt och samstämmigt medan andra lät garageband (Michael Jackson har aldrig låtit så dåligt!). Om de lyckas höja lägstanivån så kan det bli riktigt bra men de har en del jobb att göra.

1 kommentar:

Anonym sa...

beror på smaken. själv tycker jag de är kanon :)