torsdag 5 maj 2011

Liten blir stor och sista repet

Träningvärken slog till först igår, precis när jag trodde jag klarat mig. Ont i knävecken!? Det är inte ofta...

Igår kväll var jag på dagis, på Toves gamla avdelning där Måns ska börja i höst. Det blev verkligt att vår lilla plutt också snart ska klippa navelsträngen lite mer på riktigt. Börja dagis. Ja, då är man ändå lite stor. En ny fröken ska börja på avdelningen till i höst så det blir lite nytt.

Ikväll är det kör. Sista repet innan den här konserten som är på söndag. Även fast vi övat på låtarna några rep dyker konserten upp lite plötsligt och jag hoppas att vi ska bära svart eller nåt enkelt, för vi ska bestämma det först ikväll. Det ska hur som helst bli kul att få se en otroligt duktig musiker live och alldeles nära och gratis.

Inga kommentarer: