lördag 7 maj 2011

Fredagssol

Igår återvände äntligen värmen efter att vi frusit hela veckan. Vi kunde sitta ute och fika och äta igen på jobbet och det är verkligen ett privilegium. En kollega frågade under dagen om hur det känns nu när jag har jobbat fyra månader. Vi pratade lite hit och dit om vad som hänt och vad som gjorts och om hur det känns. Faktum är ju att det känns himla bra och att jag nu har en relativt klar bild av vad som förväntas av mig.

Fredagen gick ganska snabbt över och jag fick med mig en stor tårta hem. Så kan det va ibland. Morfar kom på besök en sväng och vi grillade lite och när barnen var i säng kalasade vi vuxna på tårtan. Sen blev det en tidig kväll. Vi var trötta sen natten innan och jag skulle upp tidigt.

Idag har jag och barnen varit ute hela förmiddagen. Jag blev riktigt trött av all sol så sen sov vi middag alla tre i en och en halv timme. Nu ska jag börja ladda för kvällens dans. Jo faktiskt! :-)

Inga kommentarer: