onsdag 25 maj 2011

Hemma igen

Jag har varit borta med jobbet i dubbla omgångar. Först två nätter på kick-off med ö-liv, sol, blåst, lekar, båtfärder, mat och dryck. Jag vann specialpris för bästa golfslag(!?) och så vann jag frågesporten. Såklart. Det var intensiva dagar med massa roligt och lite bryderier däremellan. Men jag överlevde även detta.

Sen var det en trött helg hemma. Jättetrött. Jag vill bara vara inne under en filt hela helgen och familjen tyckte nog jag var tristare än trist. Jag umgicks i alla fall med barnen på söndagen så de fick chans att träffa sin mamma lite och pappan kunde ägna sig åt vinden.

Måndag och tisdag var jag återigen borta med jobbet fast på ett helt annat ärende. Nu var det vår leverantör som bjöd in till två dagars rådslag och det var faktiskt riktigt givande. Hotellsängen var ändå mer än skön på natten.

I morse skjutsade jag familjen till Arlanda och vinkade av dem med tåren i ögat. (I natt fick jag inte tänka på askmoln, brinnande flygmotorer och hela familjen i luften.) Nu är de borta en hel vecka och Polar'n kommer bli överlycklig när matte plötsligt vill gosa och sova nära i sängen.

Veckan är dock fylld med både jobb och inplanerade skojigheter så tiden kommer förhoppningsvis gå fort. Det jag kommer glädja mig åt under veckan är att hemmet kommer se ut exakt som jag lämnade det när jag kommer hem. Inte självspringande leksaker överallt. Ikväll ska jag städa och sen kommer det vara det - städat. :-)

2 kommentarer:

Malin sa...

Precis så skulle jag också ha gjort, städat.
Sen att inte plocka leksaker på en vecka låter ju alldeles... alldeles... underbart!
Ha en mysig vecka och kul att se dig live igår!
Kram

Frida sa...

Ja, kul att ses om vi så än bara hann vinka :-) Kram