torsdag 5 maj 2011

Hälsan själv!

I morse var jag på hälsokontroll, bokad av jobbet. De vill ha sina medarbetare i trim och sånt gillas!

Först pratade vi om min arbets- och livssituation och hon tittade i papperna jag fyllt i. Sen tog sköterskan prover, kollade EKG, blodtryck och så fick jag göra hörseltest. Sammanfattningen var "flaggan i topp!" Jag är i prima slag, precis som jag känner mig.

Dessutom verkar de andra som varit där innan mig sagt massa snälla saker för hon "förstod vad de menade" nu när hon träffat mig och hon trodde jag var en perfekt samarbetspartner för da boss. Jag fylldes av så mycket glada och tacksamma känslor att jag nog studsade ut därifrån.

Faktum är att jag nog sällan mått bättre än precis nu och det känns fantastiskt att faktiskt kunna stanna upp och känna och tänka just det! :-)

Inga kommentarer: