måndag 9 maj 2011

Mer dans till Shake

I lördags kväll var det dags att dansa igen. Shake igen. Fast på Trombon i Södertälje. Jag har inte varit där på över ett år så det var kanske på tiden. Det är lite speciellt att dansa på just Trombon så jag vill gärna ha sällskap och som tur var fick jag faktiskt det. Vi lyckades sammanstråla redan på parkeringen så det var ju en lyckträff.

Även fast det bara var ett par veckor sen jag dansade till Shake så tyckte jag de spelade ganska mycket annat än sist. Mycket mer 80-tals pop. Än en gång blir jag rädd att Shake förvandlas till popband från det sköna soulsoundet.

Det var rejält mixat utbud denna kväll. Lite äldre medelålder och lite glest mellan de riktigt bra alternativen. Men det gick definitivt att hitta sig bra dans bara man såg till att vara kvar på golvet. Några guldkorn fanns på plats och ett kärt återseende, O. Än en gång blev jag imponerad av hans oblyghet och dansteknik med tanke på ålder(-sskillnaden). Det var faktiskt utan konkurrens kvällens dans, i dubbla omgångar. Trevligt! :-)

Jag satt en del under kvällen men hade kul ändå. Jag missade sista lugna innan paus för jag trodde inte det skulle bli något mer. Jag hade munnen full av macka när det var dags att bjuda upp. Soul of my soul av alla låtar. Typiskt. Sen trevligt fika nummer två med massa tips och skvaller och sen var det dags igen. Blev uppbjuden av en för mig okänd man som faktiskt överraskade. Lite av den gamla skolan men ovanligt fin balans i snurrarna. Flyt!

Efter andra ronden med O var jag ganska nöjd och drog mig hem strax innan ett. Vanligtvis är det ju trist att åka långa vägen hem själv så varför inte utvärdera kvällen i telefon. Man kan ju prata även om man råkar sitta i olika bilar eller hur!?

Inga kommentarer: