fredag 1 april 2011

Total sångenergi!

Giget med kören gick fantastiskt bra!! Det var en soaré med kanske 40 sittande gäster och vi hade publiken en halvmeter bort. Jag tror att det var sju stycken vi sjöng och programmet var minst sagt varierat. Vi sjöng sånt som börjar sitta i ryggmärgen och jag måste säga att det både lät otroligt bra och att kören hade en enorm energi.

Det blev självklart inte sämre av att vi fick jättebra respons från publiken som verkade förstå vad de hörde och såg och uppskattade det till fullo. Jubel och applåder! När vi var klara studsade vi ut sprängfulla av glad energi som inte riktigt visste var den skulle ta vägen. Jag hade bråttom hem så jag hann inte med så mycket eftersnack, men det var ju en perfekt avslutning på kvällens rep.

Under repet fick vi fyra stycken av Anders Widmark i händerna som vi svepte igenom i all hast för att avgöra om vi skulle hinna repa in dem till konserten 8 maj. Vår maestro kommer inte vara på närmaste repen så det blir till att studera in själv samt lita på att kören kan lösa uppgiften tillsammans. Kören beslutade att vi visst skulle klara av det där och ville dessutom ha ett stycke till. Alltså blir det konsert, med pianisten Anders Widmark, 8 maj, i Norrtälje kyrka.

Inga kommentarer: