onsdag 20 april 2011

Hoppsan....!

Men vart tar veckorna vägen??? Jag tänker att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen kontinuerligt men plötsligt har det gått flera dar igen!

Så vad har då hänt sen sist! Jo, jag dansade ju lite i fredags och sen var det lördag. Det var en förmiddag med hemmapyssel och sen kom E&M och förgyllde resten av vårt dygn. Vi åt glass i solen och sen åt vi grillat i solen och till slut åt vi praliner till kaffet i skenet från stearinljus. Däremellan passade barnen på att leka med våra gäster som är så söta att de tar sig tid att lära känna de små. Det gör mig så glad i magen och dagen var precis så bra som den kunde bli! :-)

Söndag förmiddag blev det betydligt mindre gjort än vi kanske tänkt men på eftermiddagen åkte Daniel och Tove på lekgympavslutning och jag gick en lång promenad med Måns. Det var jättefint väder och benen gick av sig själva. Halvvägs in på promenaden slår det mig plötsligt att jag helt obegripligt glömt ringa två kundsamtal inför måndagen och jag såg katastrofen torna upp sig! Hemska tanke!

Lyckligtvis hittade jag kunderna på telefonen och ringde mina samtal under promenadens gång. "Bättre sent än aldrig...eh....he....he....eh..." FY! Det där kunde verkligen ha blivit pinsamt för egen del och trots att jag nu lyckades ordna upp det i sista stund så sov jag dåligt med mardrömmar om hur jag skulle få skämmas... Jag slappnade inte av förrän en bit in på måndag förmiddag då mitt misstag verkade ha gått obemärkt förbi. Schhh!!

Inga kommentarer: