onsdag 6 april 2011

Privatlektion

I måndags var det äntligen dags för lite träning igen. Showdans och Yoga stod på programmet som vanligt. Trodde jag. När jag kom dit var det bara jag anmäld till showdansen men eftersom J även skulle ha yogan efter så var det inte inställt. Jaha. Jag traskade ner till J i lokalen och frågade vad vi skulle göra nu då.

Showdansa själv kändes ju sådär och även om J verkade ha en plan för det så nappade hon direkt när jag as att jag gärna skulle Yoga istället. Sagt och gjort. Timmen ägnades istället åt en privatlektion i yoga där jag fick full fokus. Så att jag förstod vad varje pose var bra för, hur man kan utnyttja den för att få ut maximal träning och så att varje liten sträckning blev så perfekt som möjligt.

Det var så sjukt kul! J är väldigt duktig och peppande och hon öste beröm så jag kände mig himla duktig samtidigt som jag ju kände och märkte att jag klarar av bra mycket mer än jag trott. En timme senare var jag ganska mör. Jag skulle inte orka få in mer information i huvudet och kroppen så jag bestämde mig för att ta en lång energigivande promenad på väg hem istället för att vara med på nästa pass.

Och J verkade ha haft lika kul som jag för jag fick en stor kram när jag skulle gå. :-)

Inga kommentarer: