måndag 18 april 2011

Svänzons på Y

Tanken var att jag äntligen skulle få dansa lite. Tokigt nog åkte "alla"... nä faktiskt ALLA till Uppsala istället för till Yesterday. Kvar var jag och ett gäng kursare från Mälarsalen. Så kändes det i alla fall.

Jag dansade med några nybörjare, några gubbar och någon annan som faktiskt kändes igen och ja, sen var där inte så mycket mer att hämta. Sista dansen innan paus blev jag uppbjuden av en okänd yngre kille som faktiskt visst hur man dansade bugg och jag fick möjlighet att känna att jag fortfarande kommer i håg hur man gör.

Svänzons spelar bra. Nu har de ökat på till den något annorlunda sättningen trummor bas och tre gitarrer. Men det gillas! De tre gitarristerna och tillika sångarna står längst fram på scenen med bra publikkontakt och det svänger bra om dem. En och annan lite nyare låt kunde de kosta på sig men jag är ändå nöjd.

Det hade bara krävts två eller tre riktigt bra killar för att det skulle kunna blivit en höjdarkväll då det var gott om plats och bra musik. Nu åkte jag istället hem i paus och får se fram emot nästa dans.

Inga kommentarer: