onsdag 20 april 2011

Vårstädning

Det har ju varit fantastiskt sköna dagar och jag har passat på att sola så mycket jag kunnat under fika och lunch. Vi har en ytterst lämpligt solig altan utanför kontoret där man kan sitta och steka.

Daniel passade på att åka till IKEA i måndags med båda barnen. Tove har nu växt i lekrummet och fick vara där medan Daniel handlade det som stod på listan. Allt hade gått fint. Igår kväll satte jag igång med projekt "hylla i klädkammaren" och under kvällen röjde jag ut allt, monterade hyllan, ställde in allt igen samt det mesta från vinden.
Klädkammern uttömd i sovrummet...
Nya hyllan och ett lite finare sovrum för Måns...

Måns fick somna inne hos Tove för första gången men eftersom han vaknar onödigt tidigt bar vi tillbaka honom till klädkammaren när vi väl var klara. Jag var otroligt nöjd och dammig när det väl var klart. Så himla bra flow under kvällen! Whohoo!

Inga kommentarer: