onsdag 21 november 2007

Jannez - ett sommarminne

Veckan segar sig fram mot fredag då det är dags för dans till Jannez. Jag är inget Jannezfan, jag har framförallt dansat till dem för lite för att bli det. Men jag kommer alltid förknippa Jannez med en speciell sommarkväll i Hågelbyparken.

Det var nog den varmaste kvällen på hela sommaren. Otroligt kvavt, säkert 20 grader ända fram till midnatt. Jag har aldrig upplevt en svettigare danskväll. Folk började byta kläder redan efter några danser och tjejerna orkade inte ens dra sig mot damrummet utan toppar och linnen byttes raskt uppe i grässlänten.

Det var också otroligt mycket folk denna kväll. Jannez drar dubbel publik, bode mogen och modern, så slänten var helt proppfull med filtar och folk satt och stod överallt. Tror att nästan alla mina dansvänner och favoriter var på plats, alla var på kanonhumör och det var riktigt riktigt bra dans med både ös och mys.

Men höjdpunkten för mig den här kvällen var faktiskt inte någon fox. Det var att jag fick dansa min dittills absolut roligaste och bästa bugg! Träffade rätt när det var ett par riktigt bra låtar och aldrig förr hade jag upplevt ett sånt otroligt flyt i dansen och därtill sån grym musikanpassning! Det var som att tiden stod still där ett ögonblick. Jag hade bara upplevt det med fox innan, att det bara blir vi två och att allt annat liksom suddas ut. Efteråt var jag bara så himla lycklig! Jag log nog ända tills drömmarna tog vid. Och det har jag gjort sen varje gång jag tänkt tillbaka på denna magiska sommarkväll!

Inga kommentarer: