fredag 16 november 2007

Sköna drömmar och foxkurs

Vaknade i går morse med ett leende efter att ha dansat fox hela natten. Nja, inte på riktigt men i drömmen i alla fall. Men känslan var detsamma som när man fått en sån GrrrrMmmm-fox på dansgolvet. Själen log.

Anledningen till drömmen var nog att jag samma dag fått en förfrågan om att hjälpa till som kursledare på en foxkurs. Otroligt smickrande. Jag har inte hållit nån kurs förut och alltid när det dyker ner nåt nytt sådär som jag inte riktigt har koll på så sparkar jag alltid bakut först och tänker typ "det går aldrig, inte kan väl jag..". Men sen får det sjunka in lite och då kommer jag kanske på att det faktiskt verkar riktigt roligt och en riktig utmaning. Och varför skulle inte jag kunna när andra kan! Och just foxen är ju nåt som står mig varmt om hjärtat och som jag faktiskt behärskar. Jag har dessutom funderat ganska mycket på fox, vad jag egentligen gör för att det ska bli så bra som möjligt..vad jag tycker känns bra och dåligt etc..

Men vi får se om det blir av, det var inte bestämt när än, bara nästa år, så det beror ju på det om jag kan eller inte.

Inga kommentarer: