tisdag 20 november 2007

En äkta dansbitch!?

Inom dansvärlden diskuteras det vilt om hur man får och bör bete sig på ett dansgolv. Vissa diskussioner kommer pågå till döddagar då folk tycker olika och inte kan respektera varandras åsikter. Det som det varit hetast diskussioner om är nobbning, att man tackar nej till en dans helt enkelt.

En annan sak som kommit upp är bokning. Med bokning menas att man bokar upp en ny partner, till nästa dans, antingen före aktuell dans eller lite fräckare under pågående dans.

Jag själv både nobbar och bokar om det behövs och skäms inte ett dugg för det! =)

Det händer sällan att jag nobbar men när det händer så brukar jag oftast vara i full färd med att få tag på någon speciell och har liksom inte tid att bli uppbjuden just precis då. Då kan man alltid försöka bjuda upp tillbaka lite senare och förklara läget. Jag brukar inte nobba någon utan att först ha testat (för skenet kan ju bedra... säger dom..) Och sen finns det vissa jag (efter att ha testat då) bara inte klarar att dansa med, de kan vara för hårdhänta eller läskiga av någon annan anledning och då blir det nobben! Punkt.

I och med att det ofta är tjejöverskott måste man ibland jaga och jaga för att få dansa med de där riktigt bra killarna (som jag allra helst dansar med - förstås ;) ) och då kan en bokning ibland göra jobbet! Det gäller bara att vara säker på att personen i fråga vill dansa med en och tycker att det är ok att bli uppbokad. Och en enda dans med en av de där extra goa kan ju rädda en hel kväll!! =)

Och det gäller att ta för sig av livets smörgåsbord annars får man nöja sig med rester...eller hur det nu var... ;)

Inga kommentarer: