lördag 24 november 2007

Dans till Jannez igår

Igår var jag och dansade igen. Hade sett fram emot det hela veckan och det var verkligen roligt även fast det inte var något riktigt favoritband. Hade turen att få dansa med mina favoritkillar hela kvällen och då kan man inte annat än trivas.

Det går fortfarande väldigt bra att dansa, det enda är att jag är lite rädd att få nån armbåge i magen eller så. Man vill ju inte att det ska hända Filuren nåt, men man kan ju inte sluta leva heller. Men orken är det inget fel på och visst tar det på musklerna, framförallt övre magmusklerna och ryggen. Men det är bara att stretcha efteråt. Tror det är bra träning jag. Än så länge känns inte magen så i vägen heller, inte ens i foxen faktiskt.

Hade en top med öppen rygg igår. Har jagat en sån ganska länge. Ett snyggt och lite spännande plagg. Och det var ingen större skillnad att dansa i den, lite svalare bara, vilket inte är en nackdel. Bara en av killarna jag dansade med fick lite problem med vart han skulle lägga händerna. De andra var inte lika blyga ;)

Jag är så himla glad att jag lärt känna så trevliga människor genom dansen. Även fast jag ibland åker iväg själv så blir jag alltid väl omhändertagen och känner mig aldrig ensam. Känns viktigt att ha hunnit lära känna folk lite mer den här hösten så att man inte blir helt bortglömd under våren sen.

Inga kommentarer: