tisdag 20 november 2007

Att halka i en lerig slänt

När äntligen mitt monsterblåmärke på armen börjar blekna så är det klart jag ser till att skaffa lite ny utsmyckning. Skulle in till stan en snabbis efter jobbet och fixa nåt nytt läckert till dansen på fredag. På väg till tåget så kan man ta en betydligt snabbare väg, om man tar en stig ner genom lite sly. Idag var stigen väldigt lerig så jag gick försiktigt nerför slänten. Men, helt plötsligt så försvann fötterna och jag låg där raklång på rygg i leran. Kanon!

Det första jag tänkte på var att det måste va snyggt att gå om omkring på stan med en lerfärgad baksida. Det andra jag tänkte var: "Aj!" Kläderna klarade sig ganska bra konstigt nog. Tog tydligen emot mig med armarna, för jackan är lerig. Men jag måste ha landat med ryggen på en liten stubbe eller nåt, för i midjehöjd på högra ryggsidan har jag nu ett rivmärke modell större som säkert kommer skifta i fina färger snart. Och sen känns det som att jag snart kommer ha en blå skinka. Både snyggt och bekvämt! ;)

Inga kommentarer: