tisdag 27 november 2007

Hands off!!

Har hört och läst om att det kan bli problem det här med att folk, kända och okända, får för sig att man får klappa på magen bara för att man råkar va gravid. Jag menar hur många går och stryker varann på magarna annars?? Jag har inte tänkt så mycket på det förut. Bland dansvännerna så känns det mesta naturligt och inte besvärande. Man vet att folk bryr sig och gläds med en, man är dessutom väldigt van vid fysisk konakt, minst sagt, så det blir inget konstigt.

Men igår var jag på min kurs. Där finns några "gubbar" som jag bara inte kan med och en av dem fick för sig att va lite extra kärvänlig i en tur.....uääääääääääähhhhhh... Vad gör man? Försöker slingra sig loss så smidigt man kan utan att verka ohövlig....burrr...får fortfarande rysningar av blotta tanken!

Inga kommentarer: