fredag 16 januari 2015

Tillbaka i rutinerna

Efter den ovanligt dåliga starten på arbetsåret så har jag denna vecka varit åter på jobbet. Skönt. Det är konstigt nog ändå alltid skönt att komma in i rutiner igen. Veckan har gått otroligt fort. Jag har haft ganska mycket att göra och en flytt av kontoret börjar också kännas mer och mer realitet även fast inget är bestämt. När vi sammanfattat läget nu så känns det faktiskt riktigt bra och också roligt med en  nystart.

Varje termin för också med sig en omstart på träningsfronten och nu har jag fått tänka om igen. Jag har sagt upp mitt medlemskort på Medley då alla vettiga dagspass tagits bort. Jag får nöja mig med simning och promenader på lunchtid. Istället har jag köpt klippkort på Korpen som har börjat med LesMills klasser som jag gillar på kvällstid. Faktiskt även Sh'bam!

Vi har också sen i måndags startat en vinterutmaning på elva veckor på jobbet. Vi har blivit smått beroende av våra utmaningar och saknar dem så fort en tagit slut. Senaste missade jag mitt mål med ett par ynka timmar på grund av sjukdom sista veckan. Nu måste jag bara ta mig över mållinjen!

Tre och en halv timme i veckan i elva veckor. Hur svårt kan det va?

Inga kommentarer: