lördag 10 januari 2015

Årets början blev väl sådär

Helgen som följde efter den avklarade galan var väldigt skön. Det var fint väder ute, vintersolen visade sig äntligen. En dag var det så soligt och stilla att vi mitt på dagen hade 22,5 grader i uterummet! Vi öppnade båda altandörrarna och lät solvärmen strömma in i huset. Härligt!

Vi ägnade oss annars åt rensning hemma. Framförallt Daniel som sorterade dataprylar inför försäljning. Det var inte en dag för tidigt! Ganska snabbt blev ganska mycket sålt också. Hoppas på resten också snart så vi äntligen får lite tomt i hörnen i arbetsrummet.

På söndagen hade jag mycket energi och var till och med på årets första Sh'bampass! Jobbigt värre. Det kändes att gruppträningen legat lågt ett tag nu. Märkligt att det ska vara så svårt att få kontinuitet i det.


Måndag morgon vaknade jag jättetidigt. Undrade först varför, men insåg snart att det var nåt dåligt på gång. Svettades. Snart var magsjukan ett faktum och resten av måndagen var jag så svag så svag. Jag låg under en filt i soffan och sippade resorb och tittade på skidtävlingar. Otroligt vad snabbt man blir utslagen.

På tisdagen var jag på klar uppgång men stannade ändå hemma på årets första arbetsdag. En helt värdelös dag att vara hemma då jag var tvungen att jobba lite ändå. Och när jag väl började med det dök det upp mer och mer som var "akut". Tove var ledig och var hemma med mig.

Torsdag morgon gjorde jag mig i ordning för jobb men var ändå osäker. Kroppen kändes skum och efter att ha lämnat barnen åkte jag hem igen och jobbade lite hemma vilket var helt rätt beslut. Samma på fredagen, lite jobb och mycket vila. Så började detta arbetsår.

Nu är jag - nog - frisk. Det är märkligt vad lång tid det tar att komma tillbaka nu för tiden. Man är ju bara sjuk i några timmar, men kroppen känns fortfarande ur balans många dagar senare. Inte kul. Tur man har ett jobb som man kan sköta hjälpligt hemifrån när det behövs.

Inga kommentarer: