söndag 18 januari 2015

Sannex i Fyris park

Oj så velig jag var denna fredag. Hallunda verkade bli folktomt och efter några förarkontroller verkade det lönlöst att åka dit. I Fyris park spelade Sannex, inte mitt favoritband och stället kändes fortfarande lite oprövat. Jag har varit där för lite för att veta vilka som brukar vara där och därför kändes det också som en chansning. Plus att det börjar en timme senare.

Till slut och sent och sider tog jag mig  i alla fall iväg mot Uppsala och var framme strax efter start. Några Uppsalakändisar var på plats och jag började känna mig mer bekväm. Min första uppbjudning blev dock spontan och jag höll plötsligt i en total nybörjare. Det blev sen några nya bekantskaper på rad, varav en väldigt trevlig som jag hoppas återse så småningom! 

Sen hittade igen några Uppsala bekantingar och höll full fart fram till paus. Efter att ha snappat upp en kaffe träffade jag äntligen på J som jag bara hunnit vinka till dittills. Så trevligt att ses igen efter jag vet inte hur länge. Några år sedan vi dansade i alla fall. Vi hann uppdatera livet under pausen och sedan var resten av kvällen i hamn. Det blev så att vi dansade igen förlorad tid och det gjorde mig ingenting alls. Så bra och trevligt!

I mitt fina sällskap framstod Sannex som ett helt ok band med många mysiga foxlåtar (?) Enda lilla missen under kvällen var att jag fegade ur att reprisuppbjuda killen från första akten när jag hade chansen. Ibland är man onödigt hänsynsfull. Men på det stora hela blev kvällen en av de bättre på länge. Det är ändå sällan man går från en danskväll med det där löjligt lyckliga leendet nu för tiden.

Nästa gång kommer inte tröskeln vara lika hög vad gäller Fyris park!

Inga kommentarer: