tisdag 27 januari 2015

Tiden flyger

Jag hinner inte riktigt med att uppdatera men tycker det är oändligt skönt att januari snart är slut! Denna svarta, kalla och trista månad efter de varma högtiderna och våren ännu ej i sikte. Men snipp snapp snut så är januari slut och februari är ju kort och så är det massa lov och sen är det vår!

Förra veckan var en vanlig arbetsvecka på fyra dagar och jag har också kommit igång med träningen riktigt bra! Fredagen var ledig och Måns och jag myste hemma på förmiddagen. Sen hämtade vi Tove efter skolan och åkte och fikade med E&O som också var lediga. Mysigt och trevlig som vanligt.

I veckan laddade vi för en intensiv helg med bland annat WCS-festival. Daniel passade på att stuka foten lagom på onsdagen för att göra helgen lite mer spännande. Efter att ha hoppat på kryckor ett par dar var det i alla fall bättre mot fredag kväll.

Eftersom Daniel inte skulle dansa på "sin" kväll pga foten fast det alltså åter chans för mig. Men eftersom helgen skulle bli intensiv helg tog jag det ytterst mogna beslutet att stanna hemma och sova och det var nog tur det!

Inga kommentarer: