söndag 26 januari 2014

Sannex i Hallunda

Efter att varit instängd i huset i ett par veckor var det skönt att få åka iväg och röra lite på sig. Försoffningen har varit ett faktum med all sjukdom och kroppen har börjat kännas som en obekväm säck. Mot Sannex och Hallunda bar det alltså av. I god tid denna gång för att slippa stå ute och frysa med min kvarvarande hosta.

Även fast jag kom en halvtimme innan var det knökfullt på parkeringen, mycket på grund av kursen som var innan, och även en liten kö. Men det gick snabbt att komma in i värmen. Det blev ombyte och kaffe innan det var dags för dans.

Det var lite trögt att komma igång. Även fast det var trångt var det inte jättemånga av mina vanligaste kavaljerer på plats så det krävdes en liten större insats att få tag på någon. Jag passade på att spana lite och fick faktiskt syn på okänd bra dans. Som tur var gick han snart precis min väg och det är ju så trevligt att hitta kvalitativ dans med helt okända förare.:-)

En dans som plåtades av tre olika fotografer ur alla vinklar tror jag.

Fram till paus stod jag en del. Det kanske var bra med tanke på hälsan, de snabbaste låtarna var inte ritkigt för mig. Men jag blev också uppbjuden ett par gånger, en gång med riktigt dåligt resultat och en gång med oväntat fantastiskt bra resultat! Jag undrar bara hur jag ska känna igen honom nästa gång?

I pausen minglade jag med A-M och vi uppdaterade lite om livet och om kommande gemensamma kursansträngningar. Trevligt! Ibland känns pausen så otroligt lång men nu gick den fort. :-) Efter paus höll jag igång i stort sett konstant och lyckades få tag på den dans som jag hoppats på. Inte dumt alls. Lite i förtid bestämde jag min dock för att det fick vara nog och jag drog mig hemåt.

Just det, jag höll ju på att glömma att jag såg en gammal bekant. Jag blev så förvånad att se honom just där att jag inte trodde det var han först. Men stilen gick egentligen inte att ta miste på. Jag har mycket svårt att förstå att han en gång var en "i gänget". Hohoho!

Inga kommentarer: