torsdag 2 januari 2014

Plötsligt blir det klart!

Jag vet inte riktigt hur det gick till men under året har vi haft så många renoveringsprojekt som liksom gått i varandra. Vi som skulle ta det lite lugnt efter vinden.... Nåja, när det blir så kan det inträffa att projekten inte blir helt klara, bara nästan helt klara. Detta händer även i de bästa familjer. När det är funktionsdugligt får det duga så länge.

Ett projekt som jag liksom aldrig har färdigrapporterat är klädkammaren. Just för att det saknades något innan det blev klart. Detta något var ett draperi som skulle göra hela skillnaden och igår tog jag äääntligen tag i tyget som jag köpt för väldigt länge sen och sydde hela kvällen tills det blev klart. :-)

Hur projektet såg ut senast projektet rapporterades här och hur det såg ut ända från början kan man nu se under etiketten klädkammare. Där kan man se att det sista jag visade var att golvet var lagt. Sen byggde vi spegelgarderob samt stuvade in allt som ska vara där innan vi kände oss nöjda för stunden eftersom uterumsbygget tog vid.

Här följer nu slutet på detta projekt:

 Lagerhyllan är på plats och embryot till spegelgarderoben.

 Här ser man tydligt att det är vår vind som liksom fått flytta ner. Bråte! Det som är bakom stolparna kommer snart alltså att gömmas effektivt av byråar.

 Spegelgarderoben är klar och byråerna är på plats (vilket du bara får föreställa dig). Så här långt hann vi alltså i våras.

Här några klassiska före och efter på det färdiga resultatet:

  

Skoförvaring

Byråerna har hjul så man lätt kommer åt "vinden" där bakom.

Klart! :-)

Inga kommentarer: