fredag 24 januari 2014

Äntligen!

Efter att jag skrivit att jag var så less och att barnen äntligen skulle få gå på dagis så följde två ganska trevliga dagar. Daniel och jag satt mestadels ihopkrupna under en filt i soffan och sträcksåg the Big Bang Theory. Sämre kan man ha det.

På tisdagskvällen kändes det ganska ok för båda två och vi förberedde oss för jobb på onsdagen. På natten hörde vi plötsligt lite gråt och sen "Hjälp, jag kräks!" "Nejnejnejnejnejnej!" var min spontana reaktion. Sen blev det att ta hand om en liten stumpa och göra rent säng och annat sånt där man är sugen på mitt i natten. "Varför kommer alltid magsjukan på natten?)

Det blev alltså ändrade planer. Nu ville ingen gå till jobbet längre. Och barnen fick ju 48 timmars karantän. Det blev ett par dagar till i sjukdomens tecken. Dock blev ingen annan sjuk och igår fick vi plötsligt lite gjort hemma. Vi fick upp vår tapet på gästtoan vilket gör att det nu är klart därinne. :-)

Idag är jag på jobbet igen efter en och en halv veckas frånvaro. Nu har jag ändå jobbat en del hemifrån för att få det att flyta på men det är skönt att vara tillbaka. Skönt att få vara som vanligt igen, orka lite mer och träffa lite människor.

Inga kommentarer: