torsdag 2 januari 2014

Mellandagar

Efter att julen var avslutad firade vi annandagen med att riva ut vår gästtoalett. Eller inte just toaletten eftersom vi redan bytt den till en ny, men allt annat därinne, tvättställ, speglar, tapeter.. Vi skrev en lång lista och handlade allt vi behövde till vår lilla inplanerade renovering och sedan skred vi till verket. Väggar, tak och rör skulle målas, fondtapet ska upp (saknas fortfarande), nya möbler skulle monteras.

Efter första dagen tog vi en dags rast då vi fick besök av släktingar till mig som inte hälsat på på flera år. Det blev en jättemysig dag och kväll med mycket fokus på barnen samt gemensam fika och middag. Vi lovade att ses igen innan barnen skulle glömma bort dem igen!

Sedan var det renovering som gällde igen eftersom vi hoppades att vi skulle kunna använda utrymmet igen till nyår. Det känns att man jobbar tillsammans när det är två kvadratmeter det handlar om. En ligger typ på golvet och en kryssar med en stege ovanför... Men roligt hade vi och kvällen innan nyår lyckades vi få upp tvättställ med vatten i kranen och täcka av och städa ur så det såg riktigt fint ut även om det fortfarande saknas en del. Bilder på förvandlingen kommer när det är klart. :-)

Inga kommentarer: