torsdag 2 januari 2014

Nyårsafton 2013

Efter att ha städat av senaste dagarnas renovering firade vi i år av nyåret hemma hos oss i uterummet. E&M och T&R med barn kom och gjorde oss sällskap. Denna gång stod vi för varsin rätt till middagen och det är ett bra och spännande upplägg. Bra då ingen behöver slita ut sig inför en sådan fin tillställning och spännande då man inte riktigt vet hur middagen kommer se ut. :-)

Det är så roligt att ses och så härligt att e hur bra barnen kommer överens. Det leks på en gång och snart kommer även minstingen kunna vara med lite mer. Medan barnen stojade förbereddes mat i köket på olika sätt. Förrättstruppen E&M gjorde små delikata godbitar av olika karaktär. Mums! Vi stod för huvudrätten och T&R för desserten.

 Förrättstallrik

Efter att delar av maten intagits och barnen åter börjat leka invigde vi vårt nya MIG och en väldigt jämn match utspelade sig i väntan på dessert. Efter att barnen fått en egen efterrätt fick de se film och vid tiotiden trodde vi nog att de skulle börja knoppa in en efter en. Men sen plockades det fram spel och så var det full fart igen.

Döm om vår förvåning då alla barnen (utom O förstås) fortfarande var vakna vid tolvslaget och i alla fall tre stycken ville vara med ute. Det var första gången de fick uppleva tolvslaget för både Tove och Måns. Det var så mysigt att se dem titta på alla fyrverkerierna och de var ute länge och tände tomtebloss. Det var ett otroligt fyrverkeri som vi fick se från vårt uppenbart fina läge.

Jag tror alla var lika nöjda med kvällen, barn som vuxna. Ett mycket bra sätt att fira nyårsafton på! :-)

GOTT NYTT ÅR!

Inga kommentarer: