söndag 15 juni 2014

Upploppsraka

Har jag nämnt att detta är en intensiv period? Jomenvisst, så är det. Projektet tar mycket av vår lediga tid, både med aktion och planering och parallellt med det så har det också varit väldigt mycket med kören senaste veckorna. Både mindre gig och en stor och tung konsert och sommarfest. Det har varit till att ta en dag i taget och liksom klara av sak efter annan.

Idag pustar jag ut hemma efter den senaste smått hysteriska veckan med projektet och tre tokintensiva kvällar med kören. Vi hade vår stora konsert i fredags och jag har aldrig tidigare varit så trött efter en konsert. Vi var tvungna att vara tokkoncentrerade hela tiden för att ta oss igenom den och det kändes som man sprungit ett maratonlopp när det var över. Sen var det trevligt med fest som avslutning. Men nu är det i alla fall sommarlov på sångfronten vilket är välbehövligt.

Sedan sist har vi också hunnit ha besök av E&M en riktig sommardag med vattenlek för barnen och skuggfika för di vuxne. Även A har hunnit hälsa på mig en eftermiddag när jag var ensam med barnen och hon hade inte heller något särskilt för sig. Vi styrde upp lite bildmaterial och låg sedan på en filt och pratade om livet innan vi lagade middag tillsammans.

På projektfronten går det framåt men har varit lite motigt med kanske den viktigaste pusselbiten. Men nu är den faktiskt i hamn och förhoppningsvis har det nu löst sig för framtiden som vi hoppats. Jag har fört lite dagbok över projektet vartefter så kanske kommer det här sedan en projektbeskrivning när allt är klart. Vi kommer behöva fortsätta en del även under semestern, men när skolan börjar ska vi kunna andas ut på riktigt.

Efter att ha varit så intensivt upptagen så länge med andra saker är det väldigt svårt att förstå att det bara är ett par veckor till vi ska till Öland. Det känns lite stressande just nu att behöva vara borta en hel vecka och orka packa och planera inför, men det är säkert precis det vi behöver.

Inga kommentarer: