fredag 15 november 2013

Bloggpremiären på Dansmaffian

Den här bloggen startades i november 2007. Jag startade den för att jag var gravid med Tove och ville skriva om det och hur nu livet skulle te sig när Filuren i magen väl kom ut.

Innan dess hade jag ju bloggat en hel del på Dansmaffian och liksom börjat gilla det där med att skriva. Det allra första inlägget där skrev jag 26 februari samma år. Sedan följde en hel rad små texter om hur det egentligen kändes och gick till det där med dans blandat med lite annat jag ville dela med mig av.

Jag kommer klippa in texterna som de var rätt upp och ner här och publicera dem på det rätt datum. Dessutom kommer jag länka in originalbloggarna som de såg ut när DM kraschade. Även om man inte kommer kunna klicka någonstans kommer man kunna se alla kommentarer vilket jag tycker är lite kul kanske mest för min egen självgodhets skull. ;-)

För att hitta till dessa inlägg kan se dem nedför detta om man klicka på etiketten "DM-blogg".

Det allra första inlägget heter "Med sikte mot helgen".

Trevlig tillbakablick!

Inga kommentarer: