måndag 11 november 2013

Dansmaffiakraschen och bevarade minnen

Minns ni vårt danscommunity Dansmaffian. Ja, senaste åren har jag inte varit så aktiv där, mest tittat till sajten då och då. Men för några månader sedan så krachade sajten bland annat på grund av en hackspett. Hack hack.

Nu står det klart att istället för att reperara det som fanns kommer det bli en nystart. Man får skapa sig ett nytt konto och börja om från början med vänner, info, bloggar och forum. Det kanske bara är bra. Det kändes lite som att sajten gått i stå. Nu kommer även gamla uttjatade ämnen plötsligt bli nya och nya röster kan få plats.

Hur som helst så har jag som tur är räddat alla mina texter för framtiden. Det är mest bloggarna jag varit rädd om då det var starten på hela bloggkarriären med hela 144 inlägg, de flesta skrivna innan jag startade Livsdans.

Det som är roligt med dessa texter är att de beskriver hur jag upplevde danslivet precis efter den stapplande starten och framåt, med start i februari 2007. Då hade jag och Daniel gått våra första kurser för att tillsammans lära oss den gällande buggstilen, och socialdansat då och då under ungefär ett år.

Nu har jag tänkt att jag ska lägga upp alla gamla inlägg här på ett eller annat sätt. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska kopiera in texten eller länka in alla originalinlägg eller kanske både och. Men de kommer läggas in i tidsföljd efter när de skrevs och det kommer vara tydligt var de kommer ifrån.

Kanske kommer de väcka ett och annat minne till liv även hos er. :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande. Du kanske även ska testa att lägga upp dom på nya Dansmaffian för att se om de ger upphov till samma diskussioner nu, eller om det är helt andra ämnen som är "heta" idag....